ZLOČINAČKO UDRUŽENJE

Akcija Uskoka i policije: Više uhićenih na području Zagreba i Virovitice zbog višemilijunskih poreznih prevara

Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj
Jurica Galoic/PIXSELL
28.05.2022.
u 12:49

Protiv osumnjičenika, koji će tijekom dana biti predani pritvorskom nadzorniku, podnesena je kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Nekoliko osoba uhićeno je na virovitičko-podravskom i zagrebačkom području zbog višemilijunskih poreznih prijevara, izvijestili su u subotu Ravnateljstvo policije i Uskok koji nad osumnjičenima provode hitne dokazne radnje.

Istraživanje nad nekoliko osoba zbog sumnje da su počinile porezna kaznena djela i pribavile nepripadnu višemilijunsku materijalnu korist provode Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta nadležan za Osijek u koordinaciji s Uskokom.

Ravnateljstvo policije izvijestilo je da je u tijeku provođenje dokaznih radnji na području policijskih uprava virovitičko-podravske i zagrebačke te da je protiv osumnjičenika, koji će tijekom dana biti predani pritvorskom nadzorniku, podnesena kaznena prijava.

Uskok je izvijestio da su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat kriminalističkog istraživanja a odnose se na više osoba za koje se sumnja da su počinile porezna kaznena djela u sastavu zločinačkog udruženja.

Nakon ispitivanja osumnjičenika Uskok će donijeti odluku hoće li protiv osumnjičenika tražiti istražni zatvor..

Ključne riječi

Komentara 28

PR
prajdali100
14:08 28.05.2022.

Toliko kradu ovu napaćenu Zemlju da mi više nije jasno kako uopće funkcionira.Tu gamad treba strpati u zatvor na više godina i činiti sve da im boravak tamo bude nezaboravan.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
15:23 28.05.2022.

Akcija Uskoka i policije: Više uhićenih pravih hrvata na području Zagreba i Virovitice zbog višemilijunskih poreznih prevara uz Boga i domoljublje.

Avatar Mario1000
Mario1000
13:43 28.05.2022.

Banda lopovska ,nema una balkonu ko neće državu da sjebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije