UHIĆENA JE

Policija zaustavila pijanu ženu (44) u Sl. Brodu. Vozila u autu dvoje malodobne djece

Ilustracija za Martinje
Josip Regovic/PIXSELL
16.10.2023.
u 20:35

Žena je u automobilu prevozila djecu u starosti od 5 i 11 godina, a bila je pod utjecajem alkohola od 1,63 promila

Policija u Slavonskom Brodu ove je subote tijekom kontrole prometa zaustavila automobil kojeg je vozila 44-godišnjakinja pod utjecajem alkohola, a uz to su u automobilu bila i maloljetna djeca. Kako je izvijestila brodsko-posavska policija, djeca koja su se nalazila u automobilu starosti su 5 i 11 godina, a zbog alkoholiziranosti je žena i uhićena. 

''S obzirom da je vozačica pokazivala znakove alkoholiziranosti, policijski službenici su ju alkotestirali te joj je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,63 promila. Policija je uhitila 44-godišnjakinju i zadržala u policiji do prestanka djelovanja opojnog sredstva, kako navedena nije imala odgovornu osobu kojoj bi povjerila djecu na brigu i skrb, brigu o djeci su preuzeli djelatnici Centra za socijalnu skrb u Slavonskome Brodu'', izvijestili su.

Policijski službenici protiv 44-godišnjakinje podnose optužni prijedlog iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 2

DU
Deleted user
00:40 17.10.2023.

Srami se pijana ženo. Kakvu budućnost očekuje tvoju djecu. Drugs and alki, ako te se ne otarase i odu svojim putem na vrijeme.

MA
Markedjano100
21:31 16.10.2023.

Danasnj moderni roditelji ,strasno budućnost Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije