Političke posljedice velike pljačke Ine pratit će Vladu kao teret pet do deset godina

31.08.2022. u 07:33

Repovi te afere odzvanjat će u mislima prosječnog Hrvata od kojeg će se očekivati neki oblik žrtve u sezoni grijanja. Ali, nije realno očekivati da će se globalni rast cijena plina samo tako, i samo zbog toga, zaustaviti na hrvatskim granicama

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Svračak
Svračak
08:20 31.08.2022.

Djelo je izišlo na vidjelo samo zbog visoke cijene plina. Koliko ima takvih djela gdje nisu tako visoke cijene i čine se godinama.

DU
Deleted user
09:10 31.08.2022.

INA je bila i ostala prvoklasno mjesto za lopovluke, korupciju i trgovanje pol. utjecajima, tako bilo prije 50 godina, kad je biti zaposlen u INA se zvalo INAuguracija i već onda su oni bili viši razred, a da se ne govori da su i radnici na benz. postajama imali notorno previsoke iznose i dizali kućerine itd. itd. I ništa se tu neće promijeniti ni ubuduće, izazovi tako velikog cash flow-a su naprosto preveliki i svatko gleda da svrne bar nešto na svoju stranu. Kako veli jedan poznanik, bio zaposlen u INA, tamo počinju krađe od čistačica na benz. postajama - a za razvoziti derivate cisternama je potrebno učlaniti se u klub, a članarina je 25000 DM bila onda, koncem 90-ih kad je on bio umirovljen. Tako nekako stoje stvari, nema pravosudnog sustava i policijske represije koja može sasvim istjerati vraga iz INA, ogroman sustav s nekoliko desetina tisuća zaposlenih i tamo je znano pravilo na svim razinama: Kradi i šuti!

DU
Deleted user
08:10 31.08.2022.

Koja glupost, zašto bi Vlada bila odgovorna za svaki kriminal u zemlji, jeli odgovorna i za Uljanik gdje Nike bilo direktora Hdzovaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije