NAŠLI IM INKRIMINIRAJUĆI SADRŽAJ

Poljak i Rus uhvaćeni kako mobitelom snimaju nagu djecu

Službeni policijski automobil
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
25.07.2024.
u 14:42

Prilikom pretrage mobitela policija je pronašla inkriminirajući sadržaj, pa im slijedi dovođenje pred suca istrage radi određivanja istražnog zatvora.

Dvojica stranih državljana prijavljena su zbog iskorištavanja djece za pornografiju, a obojica su uhićena na području Istre. Kako je priopćila PU istarska, 23. srpnja u 15.30 zaštitar jednog turističkog objekta zatekao je 47-godišnjeg poljskog državljanina kako mobitelom snima nagu djecu. Zaštitar je Poljaka zadržao do dolaska policije, koja ga je zatim odvela na ispitivanje.

Nakon što je uhićen policija je od suca istrage zatražila nalog za pretragu njegovog mobitela, vozila i apartmana u kojem je bio smješten. U toj pretrazi nađen je materijal inkriminirajućeg sadržaja pa je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje te mu slijedi dovođenje pred suca istrage radi određivanja istražnog zatvora. 

Istog dana, 23. srpnja u 18.15, zaštitar u drugom turističkom objektu na području Istre, u istom "poslu" zatekao je 46-godišnjeg ruskog državljanina. I on je mobitelom snimao nagu djecu, a zaštitar ga je zadržao do dolaska policije. I za njega je policija ishodila  nalog za pretragu od suca istrage te su i njemu pretražili mobitel, vozilo i apartman te također našli inkriminirajući sadržaj, pa i on čeka dovođenje pred suca istrage. 

GALERIJA Zbog svojih brutalnih zločina oni su osuđeni na kazne od 40 i 50 godina

Službeni policijski automobil
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije