euro 2012.

Poljska u pripravnosti zbog eksploziva i fotografije stadiona

poljskapolicija
AFP/PIXSELL
28.06.2012.
u 17:40

Budući da se večeras u Poljskoj igra druga polufinalna utakmica na Europskom prvenstvu, oglasio se i glasnogovornik poljskog dijela EP-a koji je rekao da eksploziv pronađen na istoku zemlje ne predstavlja nikakvu opasnost nogometnom turniru

Poljske službe sigurnosti i policija u stanju su pripravnosti nakon što je granična policija na rijeci Bugi ovaj tjedan pronašla nepoznatu količinu eksploziva, javljaju strani mediji. Pronađeni eksploziv smatraju potencijalnom terorističkom prijetnjom. Eksploziv je pronađen na jednom splavu na granici s Ukrajinom, a zabrinutost je dodatno pojačao i pronađeni mobilni telefon s fotografijom Narodnog stadiona u Varšavi, na kojem će se večeras susresti Njemačka i Italija.

Poljski ministar unutarnjih poslova Jacek Cichocki izjavio je da zasad nema prijetnje za sigurnost ljudi ili određenih objekata. 

Budući da se večeras u Poljskoj igra druga polufinalna utakmica na Europskom prvenstvu, oglasio se i glasnogovornik poljskog dijela EP-a koji je rekao da eksploziv pronađen na istoku zemlje ne predstavlja nikakvu opasnost nogometnom turniru.

Ipak, zbog mjera predostrožnosti odlučili su proglasiti prvi od četiri stupnja pripravnosti. Na večerašnjoj polufinalnoj utakmici bit će angažirano oko šest tisuća policajaca. 

Komentara 5

LO
Louie
18:20 28.06.2012.

To je malo zalosno.Gledati utakmicu pod naoruzanom policijom.

RE
@rea
18:53 28.06.2012.

Ovo izgleda kao priprema za rat, ne za nogometnu utakmicu.

FE
Felicijen
16:19 29.06.2012.

Naše mažoretkinje su bolje od ovih njihovih na slici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije