Istraga u tijeku

Poljskog turista u Splitu pretukao jer je želio produljiti boravak?

şplit
Nino Strmotić/PIXSELL
08.08.2011.
u 10:50

Slomljeno mu je više rebara te je utvrđeno da je teško ozlijeđen zbog čega je zadržan na liječenju.

Poljski državljanin Valentyn L. (73) u ponedjeljak poslije ponoći zatražio je pomoć na Hitnom kirurškom prijmu splitskog KBC-a. Slomljeno mu je više rebara te je utvrđeno da je teško ozlijeđen zbog čega je zadržan na liječenju.

Policiji je rekao da ga je u splitskoj Radunici, u stanu gdje je iznajmio sobu, fizički napao nepoznati muškarac. Sobu je unajmio u subotu za jednu noć, a kada je u nedjelju tražio da produlji boravak, iznajmljivačica mu je rekla da to nije moguće. Po njegovim riječima, u sobu je došao muškarac, star oko 40 godina, koji ga je istukao. Iz policije poručuju da je istraga u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 20

GR
građanin
12:16 08.08.2011.

uskoro će nam trebati osnivanje fonda iz kojeg će se financirati lijećenje pretučenih turista.

OR
ordinaryhandsome
12:24 08.08.2011.

Dalmoši, kaj ste vi pukli tamo dolje?? Da vam ispričam sad nekaj.. Jednom sam išao sa starim BMWom na Vir.. uglavnom, zeznuo se lager do te mjere da ga servis na Viru nije mogao popravit. Pio sam kavu tamo, zabrinutnut , netom i srećom pojavio se isti takav auto na terasi. Taj dečko doveo me do čovjeka u Zadru koji kao ima djelove za taj auto.. Zvao se Goran. Dotični Goran me posjeo u svoj auto, odveo u Bibinje s gedorama gdje je ležao takav auto u osami, skinuo cijelu vilicu od auta, nije mi dao da šaraf pridržim.. Kad smo došli u Zadar, nije mi dao ni kavu, a kamoli ručak da mu platim, a kamoli da mu dam novaca. Rekao je \"ti si moj gost ovdje, nema ništa da radiš i plaćaš\"! Bilo je to.. 2002. Uglavnom, od mene je Dalmoš napravio kralja dolje, ja to napravim od svakog Dalmoša kad dođe ovdje i nađe se u nevolji. I ja sam domaćin ak me shvaćate. Samo da vas pitam.. ljudi, Dalmoši gdje ste vi ustvari nestali...? *** Lijep pozdrav. I Gorane ak ovo pročitaš.. hvala ti. 100 000 puta.

NH
N-Hudy
12:05 08.08.2011.

...Gostoljubivost na razini. Uz noćenje dobiš i batina.. Ne znam kak je došlo do tog sukoba, ali brate mili, pa to je deda od 73 godine! I krkan ga izdeveta da mu rebra polomi. I ovo je već drugo premlačivanje turista u Splitu ove godine? Fino fino. Možda se skupi do 9. mjeseca još bar 5 slučajeva sa teškim ozlijedama. Fino tablu staviti Zimmer frei, imate kuhinju, tuš zajednički sa još 6 apartmana i uz 20E nadoplate izbijanje 2 zuba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije