Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMAMA u cijelom svijetu

Ovi lijekovi preko noći su izazvali neviđenu histeriju. Istražili smo što se krije iza toga

23.06.2024.
u 18:12

Lista stanja na koja pozitivno utječu 'injekcije za mršavljenje' je ogromna i ne nazire joj se kraj. Zvuči predobro da bi bilo istinito. Analiza za analizom, znanstveni rad za znanstvenim radom i tako unedogled. Očito one sadrže neku čudesnu komponentu koja nam je važna u organizmu

Komentara 8

DA
darwil
21:19 23.06.2024.

Sedam dana jedite ribu sa dva režnja češnjaka,za večeru saltu krastavac,paprika,luk,paradajz sa maslinovim uljem i jabučnim octom malo više, garantiram minus 8 kg,normalan šećer,kolesterol,trigliceride.Kruh nikako.

ZA
zagabria4
19:59 23.06.2024.

Koještarije, nema čudesnog lijeka

GU
guslač
21:52 23.06.2024.

Doktori koji ovo dozvoljavaju nisu normalni. Ništa dobroga nema u ozempicu, jer umjetno smanjenje apetita uopće ne prate promjene životnih navika. Osim toga, do kad 'pacijent' misli uzimati ozempic, cijeli život? Osim što taj 'lijek' nije jeftin (netko ga plaća, bez obzira što je besplatan jer možda ide na recept), čim ga prestanu koristiti, velika većina ljudi vratit će natrag tjelesnu masu, ali nažalost umjetnim mršavljenjem izgubili su i mišiće, koje ponovnom debljanjem neće dobiti.Krajnji rezultat je još gori nego početak. Nažalost današnja medicina me vidi dalje od farmaceutske reklame, i ništa dobro ne može se od nje očekivati. Mršavi se jedino i iskljičivo promjenom prehrane, ne čak ni toliko količinom hrane koliko vrstom namirnica. Svakako je dobrodošlo i vježbanje, no nije uvjet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije