NAKON OLUJE

Posljedice nevremena u Splitu: Ceste su pod vodom, a stabla su porušena po gradu

Potopljeno raskrižje Solin - Sirina
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
05.08.2023.
u 11:08

Na Facebook grupi Gradski kotar Gripe - Split obijavljeno je da postoji mogućnost da zbog posljedica poplave  šahtovi ne mogu primiti svu količinu vode lii budu začepljeni raslinjem,

Sinoć oko ponoći olujno nevrijeme je zahvatilo Split i srušilo stabla po gradu. Također, na Bačvicama dijelovi stabla pali su na parkirane automobile.

Na Solinskoj cesti, oko 1:30 vatrogasci su izvlačili vozilo iz vode, a na Voćnom trgu ispumpavali su vodu iz jednog objekta, piše Slobodna Dalmacija.

Na Facebook grupi Gradski kotar Gripe - Split objavljeno je da postoji mogućnost da zbog posljedica poplave šahtovi jer ne mogu primiti svu količinu vode ili budu začepljeni raslinjem, iglicama i slično. Također, napisali su da je od posljedica nevremena nastradao i dio ograde sportskog terena. 

VIDEO: Nevrijeme zahvatilo i Split: Neke prometnice su pod vodom, automobili zapeli na ulicama

 

Brodarica kod Šibenika jutros je također bila poplavljena i to baš na dijelu gdje je najopasnija dionica i gdje je niz od 11 pješačkih prijelaza. Podsjetimo, na tom je mjestu na južnom ulazu u Grad nedavno došlo do stravične prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno dvoje djece. 

 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije