PROMO

Posljednja šansa za kupnju! The Meme Games lansira svoj token 10. rujna u 10h

The Meme Games
09.09.2024.
u 09:41

U ponedjeljak, 9. rujna 2024., Pariz se oprostio od Olimpijskih igara spektakularnom ceremonijom zatvaranja Paraolimpijskih igara. No, na Web3 sceni olimpijski token The Meme Games ($MGMES) uskoro će započeti vlastiti "zlatni pohod" kada danas bude lansiran na burzama.

Investitori koji žele kupiti The Meme Games po fiksnoj pretprodajnoj cijeni imaju 40 minuta za sudjelovanje putem službene stranice. Tamo postoji mogućnost da jedan od pet kupaca osvoji dodatnih 25% tokena na svoju investiciju prije nego što započne službeno potraživanje tokena i lansiranje u utorak, 10. Rujna u 10 sati UTC.

Ljubitelji kriptovaluta, poznatiji kao "degensi", nazvali su MGMES službenim meme coinom pariških Olimpijskih igara, zahvaljujući kolekciji sportskih avatara inspiriranih najpopularnijim meme tokenima koji su obilježili brz razvoj Web3 svijeta.

Ranije ovog ljeta, The Meme Games uspio je prikupiti 100 tisuća dolara u samo nekoliko minuta nakon lansiranja, dok su se investitori žurili kako bi osigurali svoj udio u tokenu koji je proglašen "meme coinom ljeta". Sada, dok se pretprodaja bliži kraju, prikupljeno je skoro pola milijuna dolara.

 

Danas završava potraživanje MGMES tokena - Pridružite se utrci i osvojite dodatne MGMES tokene!

Potraživanje tokena završava se danas, 10. Rujna. Istog dana The Meme Games stiže na decentralizirane burze (DEX).

Glavna atrakcija The Meme Games je jedinstvena utrka na 169 metara, koja svim sudionicima pruža 20% šanse za pobjedu.

Za sudjelovanje u utrci, kupite tokene putem pretprodajne stranice i odaberite jedan od pet sportskih avatara inspiriranih olimpijskim meme coinovima: Dogecoin ($DOGE), Pepe ($PEPE), DogWifHat ($WIF), Brett ($BRETT) ili Turbo ($TURBO). Ako vaš odabrani sportaš pobijedi, dobit ćete 25% dodatnih $MGMES tokena kao bonus na vašu prvotnu kupnju.

Posjetite The Meme Games


Posljednja prilika - Kupite $MGMES tokene po sniženoj cijeni i osvježite se bonusima prije izlistavanja na DEX-u!

MGMES token je trenutno dostupan za kupovinu na pretprodajnoj stranici po fiksnoj cijeni od 0,00945 dolara po tokenu. S obzirom na to da preostaje manje od 20 minuta do završetka pretprodaje i izlistavanja na DEX-u, još uvijek imate priliku da nabavite 10.000 MGMES tokene za samo 94,50 dolara.

Uz to, svatko tko kupi 10.000 $MGMES tokena ima 20% šanse da automatski primi dodatnih 2.500 $MGMES odmah nakon kupnje. Kupci mogu bez ograničenja kupovati tokene i na taj način povećati svoje šanse za osvajanje višestrukih bonus tokena.

Ovaj projekt predstavlja duhovnog nasljednika Web3 automata za igre na sreću i ruleta, ali s temom Olimpijskih igara/klasičnih memea, koja je postala hit među obožavateljima Web3. Također nudi znatno veće šanse za povrat ulaganja.


MGMES token ulazi na DEX-ove 10 rujna s 442% APY

Pretprodaja $MGMES tokena odvijala se u isto vrijeme s ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu. S obzirom na to da je ceremonija zatvaranja Paraolimpijskih igara završena, $MGMES token će sutra, 10. rujna, biti dostupan na decentraliziranim burzama (DEX).

Za one koji žele iskoristiti sve prednosti svoje investicije, sada je idealno vrijeme da ulože i iskoriste nevjerojatne prinose od 442% APY. Ova brojka je promjenjiva i smanjuje se s povećanjem broja investitora. Stoga, oni koji uđu rano i ulože veće iznose mogu značajno povećati svoj profit i koristiti svoje sredstava brže od Usaina Bolta.

Staking je moguć putem $MGMES-ovog domaćeg lanca na Ethereum mreži. Reviziju pametnog ugovora su obavili SolidProof i Coinsult. Svi dobitci od pretprodaje i Meme Games događaja mogu se ulagati u provjerene pametne ugovore.

Imajući u vidu navedeno, zaključili smo da bi MGMES token The Meme Games mogao postati sljedeći 10X meme token.

Posjetite The Meme Games

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije