povijest duga 106 godina

Posrnuli hrvatski div objavio optimistične vijesti: 'S ponosom obavještavamo da nastavljamo rad'

Varaždin: Pogon za šivanje odijela tekstilne industrije Varteks
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
21.10.2024.
u 09:25

Iz Varteksa poručuju da su njihove trgovine maloprodaje nastavile raditi bez prekida i posluju sa 16 dućana diljem Hrvatske, gdje se i dalje mogu pronaći njihovi proizvodi

Posrnuli tekstilni div Varteks objavio je da, unatoč izazovima s kojima se suočava nakon otvaranja stečajnog postupka 18. srpnja 2024. godine, nastavlja s radom. "Naša dugogodišnja tradicija, koja traje više od 106 godina, nije prekinuta – nastavljamo poslovati u smanjenom obujmu, ali s jednakom strašću i posvećenošću prema našim vjernim kupcima", poručili su.

Kazali su kako su trgovine Varteksove maloprodaje nastavile raditi bez prekida i posluju sa 16 dućana diljem Hrvatske, gdje se i dalje mogu pronaći njihovi proizvodi. "Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su prije nekoliko tjedana ponovno započeli s radom i naši proizvodni pogoni, a dućani se polako pune robom. Očekujemo i veći dolazak nove robe u sve prodavaonice u nadolazećem razdoblju", napisali su na Facebooku.

Osobito su najavili povratak svojih legendarnih kaputa, koji će sredinom studenog biti dostupni u svim trgovinama. "Ovi kaputi, simbol elegancije i kvalitete, ponovno će biti dostupni našim kupcima i savršen su izbor za nadolazeće hladnije dane", istaknuli su iz Varteksa.

Varteks poziva kupce da posjete njihove trgovine i svojim izborom podrže njihovu borbu za očuvanje Varteksa, kako kažu, ponosa Hrvatske i varaždinske tekstilne industrije. "Zajedno, ne smijemo dopustiti da se ugasi povijest duga 106 godina. Vaša vjernost i podrška ključ su našeg opstanka, a svaki vaš posjet i kupnja korak su bliže očuvanju ove jedinstvene domaće tekstilne priče", zaključno su poručili.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Zagreb će dobiti autobuse na vodik i struju, ali dotad ZET kupuje 120 rabljenih vozila, neka već voze metropolom

Varaždin: Pogon za šivanje odijela tekstilne industrije Varteks
1/51
Ključne riječi

Komentara 5

BA
bacenheider
10:10 21.10.2024.

lijepa vijest za kupce,ali i za varteksove djelatnice koje nece ostati bez posla.Varteks mora rijesit problem svoje administracije i menadzerskog kadra kojeg je previse,a imaju Bogovska primanja!

MA
marijanaana
10:28 21.10.2024.

Hvala Bogu, Varteks ima bezvremene modele i vrhunsku kvalitetu nosivu desetljećima.

RE
rennes
10:05 21.10.2024.

Jako mi je drago čuti ovu odličnu vijest! Varteks je tvrtka s fantastičnim proizvodima, pojam je kvalitete i ima ogromnu tradiciju! A isto je što se tiče i njihovih legendarnih kaputa što mogu potvrditi i osobno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije