okrunjeni mesar

Postao kralj zahvaljujući SP-u i brazilskoj kobasici

kralj kobasica
Foto: DW screenshot
1/2
15.07.2014.
u 09:28

Jürgen Brunner otkriva što čini najbolju kobasicu i kakve sastojke treba dodati za pravi "brazilski" okus kobasice pobjednice

Kralj kobasica Jürgen Brunner do krune je došao inspiriran Svjetskim prvenstvom u Brazilu. Na ovogodišnjoj Franačkoj konferenciji pečenica za franačkog kralja pečenica okrunjen je mesar iz Erlangena koji je ocjenjivački sud osvojio kobasicom s okusom Svjetskog prvenstva u nogometu.

Jürgen Brunner otkriva što čini najbolju kobasicu i kakve sastojke treba dodati za pravi "brazilski" okus kobasice pobjednice.

>>Evo kako je nastao hot dog: Najplemenitiji među psima jest onaj vrući, hrani ruku koja ga grize
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije