PRIJAVLJEN U EVIDENCIJI, TRAŽE GA I DRONOVI

Velika potraga za policajcem u Slavoniji: Navodno od sumještana tražio veću svotu novca

Luka Antolović
NENO
02.10.2024.
u 13:54

Iz PU vukovarsko-srijemske jučer nisu željeli komentirati nestanak pripadnika MUP-a, ali nam zato mještani kažu kako je riječ o osobi koja je nedavno počela raditi kao policajac

U okolici Mohova, naselja nedaleko od Iloka, od jučer se vodi potraga za Lukom Antolovićem (20). Riječ je o osobi koja je rođena u Kninu i ima prebivalište u Mohovu te radi u MUP-u. Prema informacijama iz Nacionalne evidencije nestalih osoba (NENO), Antolović je nestao 1. listopada, a kao mjesto nestanka vodi se Mohovo. U rubrici okolnosti nestanka vodi se kako se udaljio s adrese prebivališta u nepoznatom smjeru.

Mještani Mohova kažu nam kako policija pretražuje područje oko naselja, okolne šume te da su bili angažirani i dronovi. Poslije neuspjele potrage MUP je danas objavio informaciju o nestanku Luke Antolovića u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Doznajemo kako su Antoloviću nakon nestanka ugašeni računi na društvenim mrežama.

U osobnom opisu navodi se kako je riječ o osobi visine 185 centimetara, smeđe kose i srednje razvijenosti. Kao osobiti znaci navode se brada i brkovi. Stoji i kako je u trenutku nestanka Antolović bio odjeven u gornji dio trenirke s patentnim zatvaračem plave boje, donji dio trenirke sive boje, imao je tenisice i nosio crni ruksak.

Iz PU vukovarsko-srijemske jučer nisu željeli komentirati nestanak pripadnika MUP-a, ali nam zato mještani kažu kako je riječ o osobi koja je nedavno počela raditi kao policajac. Kažu i da je od nekih mještana tražio na zajam veću svotu novca, ali da ne znaju zašto mu je taj novac trebao. Dodaju da je radio kao policajac u Zagrebu i da je u vrijeme nestanka u Mohovu bio na godišnjem odmoru. Navodno je iz Mohova bio otišao u Zagreb, gdje je radio četiri dana, i onda se opet vratio.

POVEZANI ČLANCI:

GALERIJA Ruši se najveći hotel bivše države: Dizajnirao ga je Hrvat, ugostio je svjetske face, a sačuvat će samo jednu vrijednost

Luka Antolović
1/16
Ključne riječi

Komentara 3

OP
Ocvali pupoljak
16:05 02.10.2024.

Kladionice su veliko zlo.

SL
Slinišapajdašlončić
15:11 02.10.2024.

Svašta ima i u policiji.Selekcija nikakva.Prije nije bilo tako.Postojala je milicijska akademija a danas tri srednje i policajac

Avatar Stradun
Stradun
14:26 02.10.2024.

"... mještani kažu kako se radi o osobi koja je skoro počela raditi kao policajac.." Skoro je počela, ali na kraju nije....Umalo je počela ,ali ipak nije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije