U SRIJEDU POSLIJEPODNE

Potresi u Srbiji i Sj. Makedoniji: 'Zaigrale mi čaše u vitrini'

EMSC
09.10.2024.
u 16:54

Nekoliko je osoba reklo da se potres jače čuo no što se osjetio. Više je osoba također pisalo da potres nisu osjetili

Oko 15:40 sati Srbiju je zatresao potres magnitude 3.9 po Richteru s epicentrom 54 kilometra sjeverozapadno od Niša te 31 km jugoistočno od Ćuprije. U Sjevernoj Makedoniji se pak oko 14:30 po lokalnom vremenu treslo tlo 3 km sjeverozapadno od mjesta Centar Župa, intenzitetom od 2.2 po Richteru.

"Zaigrale mi čaše u vitrini... Sjedio sam u autu i dobro me zaljuljalo dva puta po sekundi" neki su od komentara na stranici EMSC za potres u Srbiji. Nekoliko je osoba reklo da se potres jače čuo no što se osjetio. Više je osoba također pisalo da potres nisu osjetili.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Snimke uragana Milton iz svemira

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
16:59 09.10.2024.

Ispala mu flaša rakije šljivovice prepečenice Draža iz ormana.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije