Požar u Rijeci

Izgorio stan na prvom katu i krovište kuće

Rijeka požar
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/11
10.03.2015.
u 13:55

Ozlijeđenih, na sreću, nije bilo. Vatrogasci JVP Rijeka na Kantridu su stigli sa tri vozila i u sat vremena ugasili vatru.

U požaru koji je u utorak oko 9.30 sati buknuo na riječkoj Kantridi, u obiteljskoj kući u Istarskoj ulici 23, izgorio je stan na prvom katu i krovište kuće.

Ozlijeđenih, na sreću, nije bilo. Vatrogasci JVP Rijeka na Kantridu su stigli sa tri vozila i u sat vremena ugasili vatru.

Prema prvim procjenama šteta je velika jer je uništen stan na gornjoj etaži, krov, a i u stanu u prizemlju voda koja se slijevala prilikom gašenja napravila je štetu. Nagađa se da je uzrok požara ljudska radnja, no tek nakon očevida na požarištu znat će se što je izazvalo požar. 

>> Požar na Kozjaku iznad Kaštel Sućurca 

>> Požar na plinovodu oštećenom zbog nevremena, tri osobe ozlijeđene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije