obnovljen

Požega dobila Sindikat umirovljenika

požega,umirovljenici,portal (1)
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/4
25.02.2013.
u 20:55

Uključit ćemo se u društveni život grada, te surađivati sa udrugama ponajprije Maticom umitrovljenika radi stvaranja uvjeta za bolji život naših članova, kazala je Mirjana Novaković

Na obnoviteljskoj skupštini podružnice Sindikata umirovljenika Hrvatske za grad Požegu izabrano je predsjedništvo od 7 članova, za predsjednicu je izabrana Mirjana Novaković, potpredsjednicu Veronika Ninković, dok je Željko Prašnjak tajnik SUH Požega.

Smisao i cilj Sindikata umirovljenika Hrvatske je borba za ostvarenje socijalnih, ekonomskih i građanskih prava umirovljenika. Ispred središnjice SUH na osnivačkoj skupštini u Požegi bio je potpredsjednik Milan Tomičić, a prisutne je pozdravio požeški gradonačelnik Zdravko Ronko.

- Uključit ćemo se u društveni život grada, te surađivati sa udrugama ponajprije Maticom umitrovljenika radi stvaranja uvjeta za bolji život naših članova - kazala je Mirjana Novaković dodavši da ova podružnica od 7500 umirovljenika na području grada Požege sada okuplja oko stotinu članova.

>>Požeške laburistice podnose kaznenu prijavu protiv Lesara

Ključne riječi

Komentara 4

SI
SILO!
21:31 25.02.2013.

Kakav sindikat... Sve sami članovi SDP-a i HSU-a koji zajedno idu na lokalne izbore...

BA
bandog
22:25 25.02.2013.

uzas...

Avatar maximus69
maximus69
18:58 26.02.2013.

Opet nova radna mjesta....Plan Sv Ilija 21

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije