Tragedija u BiH

Poznat identitet mladih Hrvata koji su se utopili u Ramskom jezeru: Oboje stradalih su iz Čakovca?

BiH: Panorame Ramskog jezera i Livanjskog i Duvanjskog Polja
Foto: Zvonimir Barisin /HaloPix/Pixsell
1/2
Autori: Hina, Večernji.hr
26.08.2024.
u 08:09

Djevojka (28) i mladić (32) stradali su kod mjesta Šćit, a okolnosti u kojima su izgubili život još se utvrđuju

Djevojka i mladić, hrvatski državljani, smrtno su stradali u nedjelju kada su se kupali na Ramskom jezeru u Bosni i Hercegovini, potvrdili su tijekom večeri iz lokalne policije, te iz tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije koje vodi istragu o ovoj tragediji. Djevojka (28) i mladić (32) stradali su kod mjesta Šćit, a okolnosti u kojima su izgubili život još se utvrđuju. Njihovu smrt potvrdila je dežurna tužiteljica kao i policija u Rami.

Portal Rama info izvijestio je da je tijelo djevojke izvučeno iz jezera, dok potraga za tijelom mladića traje, a očekuje se dolazak ronilačkih timova. Prema nepotvrđenim informacijama ovog portala, oboje stradalih su iz Čakovca. Inicijali djevojke su A. D., a mladića Ž. A. Djevojka je navodno 1996. godište, a mladić 1992.

Ovo je već drugi tragični slučaj utapanja zabilježen u BiH ovog vikenda jer su u subotu na kupalištu na rijeci Plivi kod Jajca smrtno stradali Esada Čorhusiću (61) i Ajdin Kos (22) iz Donjeg Vakufa.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Novi most u Hercegovini izgleda nestvarno: Pogledajte što se dogodi kad njime prođe 12 kamiona s punim teretom

BiH: Panorame Ramskog jezera i Livanjskog i Duvanjskog Polja
1/16

Komentara 2

Avatar Urban Fox
Urban Fox
14:32 26.08.2024.

Nije prehladno ali je umjetno , nema prirodni pad nego možeš naići na dio koji ima veliki pad i dubinu pa ljude koji naiđu na takvo mjesto uhvati panika kad iznenada propadnu

MM
Marljivi mrav
10:47 26.08.2024.

Opako neko jezero, valjda prehladno pa srce stane? U toplicama je ipak sigurnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije