ZA TIJELOM MLADIĆA JOŠ SE TRAGA

Tragedija u BiH: Mladić i djevojka iz Hrvatske utopili se na Ramskom jezeru

BiH: Panorame Ramskog jezera i Livanjskog i Duvanjskog Polja
Foto: Zvonimir Barisin /HaloPix/Pixsell
1/3
25.08.2024.
u 21:13

Prema nepotvrđenim informacijama ovog portala oboje stradalih su iz Čakovca. Inicijali djevojke su A. D. a mladića Ž. A.

Djevojka i mladić hrvatski državljani smrtno su stradali u nedjelju kada su se kupali na Ramskom jezeru u Bosni i Hercegovini, potvrdili su tijekom večeri iz lokalne policije, te iz tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije koje vodi istragu o ovoj tragediji.

Djevojka (28) i mladić (32) stradali su kod mjesta Šćit a okolnosti u kojima su izgubili život još se utvrđuju. Njihovu smrt potvrdila je dežurna tužiteljica kao i policija u Rami. Portal Rama info izvijestio je kako je tijelo djevojke izvučeno iz jezera dok potraga za tijelom mladića traje a očekuje se dolazak ronilačkih timova.  Prema nepotvrđenim informacijama ovog portala oboje stradalih su iz Čakovca. Inicijali djevojke su A. D. a mladića Ž. A.  

Ovo je već drugi tragični slučaj utapanja zabilježen u BiH ovog vikenda jer su u subotu na kupalištu na rijeci Plivi kod Jajca smrtno stradali Esada Čorhusiću (61) i Ajdin Kos (22) iz Donjeg Vakufa.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 2

ŠA
Šašnik
06:15 26.08.2024.

Trebali su ići na Buško jezero pa se ne bi utopili. Ali dobro, tamo nema cvjetanja mora.

Avatar CUBE
CUBE
01:51 26.08.2024.

Pa kako ? Za ove druge ništa čudno, mnoge su kod jajca stradale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije