Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV PARTY Za sve hrvatske navijače u Austriji vatreno ludilo nastavlja se danas u Pörtschachu

Požurite s kuponom i uživajte na plaži

kupon.jpg
import
11.06.2008.
u 00:28

Nakon neslavne utakmice u Beču iduća je destinacija na kojoj će vatreni pokušati izboriti dodatne bodove Klagenfurt. Kako se naši reprezentativci sele sa stadiona na stadion, za njima dolaze i horde vjernih navijača, a Večernji list omogućit će im zabavu u dolazećim danima u austrijskom mondenom ljetovalištu Pörtschach 11. i 12. te 15. i 16 lipnja.

Cjelodnevna zabava
Cjelodnevnu zabavu na kojoj će hrvatski navijači Europi pokazati što znaju, podgrijavat će dobrom glazbom DJ Bizzo i DJ Vedran. Vruća je atmosfera zajamčena.

Navijačke pjesme i kockice neizostavni su rekviziti koje svi naši navijači u Austriji već nose pa je jedino pitanje kako doći na prekrasne šljunčane plaže jezera Strandbad.

Pörtschach je uz autocestu koja preko Karavanki/Villacha vodi u Klagenfurt, a svi navijači koji se odluče u pohod Austriji krenuti automobilom, trebaju s autoceste izaći na izlazu Pörtschach Ost, gdje im je Večernji list organizirao cjelodnevno čuvano parkiralište za 10 eura na dan. Za one koji se, pak, odluče na put krenuti željeznicom, plaža i Večernjakov party bit će od njih udaljeni 500-tinjak metara nakon izlaska iz vlaka u Pörtschachu.

Kuponi za party
Ulazak na plažu i Večernjakov party plaća se pet eura, ali za najbržih 1000 čitatelja Večernjeg lista ulazak je besplatan. Kuponi za besplatni ulazak izaći će u Večernjem listu danas, sutra te 15. i 16. lipnja, isto tako i u besplatnim primjercima Večernjeg lista s kojima su navijači u Austriji već dobro upoznati, a dijelit će se na dan utakmice u Pörtschachu i Klagenfurtu. Kako bi naši navijači što ugodnije proveli vrijeme prije utakmice, za njih će biti postavljen kafić na plaži i štandovi s hranom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije