Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjenjivo vrijeme

Pred nama je kišni tjedan, u Zagrebu sunce tek za vikend?

kiša
Duško Marušić/Pixsell
06.05.2013.
u 08:42

Najviša dnevna temperatura zraka trebala bi biti između 17 i 23, u Slavoniji i Dalmaciji od 23 do 27°C.

Ovaj ponedjeljak bit će umjereno do pretežno oblačan povremeno s kišom ili pljuskovima s grmljavinom. Najviše sunčanih razdoblja očekuje se u Slavoniji, ali i tamo će mjestmice će biti pljuskova i grmljavine, osobito prema kraju dana.

Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni, a na Jadranu većinom umjereno jugo, na sjevernom dijelu bura. Najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 23, u Slavoniji i Dalmaciji od 23 do 27°C.

Takva je najava prognostičara za danas, no pred nama je i promjenjivi tjedan s vrlo malo sunčanih razdoblja, ako je suditi po sadašnjim prognozama. Oblačno i kišno vrijeme sa sunčanim razdobljima trebalo bi se protezati kroz cijeli tjedan, a u unutrašnjosti temperature neće prelaziti 15 Celzijevih stupnjeva. U čitavoj Hrvatskoj i sutra će biti umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, a uglavnom na Jadranu i grmljavinom. Vjetar slab, u Slavoniji do umjeren jugoistočnjak. Najviša temperatura između 17 i 22, u Slavoniji i Dalmaciji od 22 do 25°C.

Poboljšanje vremena očekuje se s dolaskom vikenda kada bi i temperature u unutrašnjosti trebale porasti do 20 Celzija.

>>Muči vas proljetni umor? Evo kako mu se suprotstaviti

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije