napad ili upozorenje

Pred napuljskom poreznom upravom odjeknule tri detonacije

equitalia (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/3
17.01.2012.
u 11:02

Uredi Equitalije na meti napada našli su se i u prosincu. Brojni Talijani protive se metodama uprave kojoj je vlada dala veće ovlasti u borbi protiv utaje poreza koja talijanskom proračunu stvara gubitke od 150 milijardi eura godišnje

Tri snažne detonacije odjeknule su sinoć ispred ureda državne agencije za prikupljanje poreza Equitalia u Napulju.

Srećom, ozlijeđenih nema te se bilježi samo materijalna šteta jer su uništeni prozori zgrade. Odgovornost dosad nitko nije preuzeo.

Uredi Equitalije na meti napada našli su se i u prosincu. Brojni Talijani protive se, naime, metodama uprave kojoj je vlada dala veće ovlasti u borbi protiv utaje poreza koja talijanskom proračunu stvara gubitke od 150 milijardi eura godišnje, javlja Al Jazeera.

Komentara 4

Avatar bakunjin
bakunjin
11:38 17.01.2012.

Jedno su porezi, drugo je harač.

TO
Toni50
11:40 17.01.2012.

Pred napuljskim EU poreznom upravom odjeknule tri detonacije kao upozorenje...

Avatar bakunjin
bakunjin
11:51 17.01.2012.

Nemojmo se zavaravati, tzv. reforme nisu nikakve mjere za konsolidiranje gospodarstva i financija već politički projekt kojemu je cilj dodatno radikalizirati neravnomjernu distribuciju novca. To je običan politički puč koji će dokrajčiti europsku socijalnu politiku kakva je nekad postojala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije