MARKO VUČETIĆ

Predsjednik Gradskog vijeća u Zadru obranio Tomaševića: Nije prekršio kodeks, on ne postoji

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/2
13.07.2021.
u 23:05

U Zadru inače oporba  ima veliku većinu, a HDZ ima gradonačelnika i tu se očekuju žestoki politički okršaji

Marko Vučetić, predsjednik gradskog vijeća Zadra dao je podršku u svom statusu zagrebačkom gradonačelniku Tomaševiću.

U Zadru inače oporba  ima veliku većinu, a HDZ ima gradonačelnika i tu se očekuju žestoki politički okršaji.

- Tomaševića sada mjere mjerom svetosti oni koji su pred Bandićem prigibali koljena. Studentima od sljedeće akademske godine predajem i jedan kolegij iz etike. Znam da je to izgubljena bitka jer ipak živimo u državi u kojoj divlji kriminal treba kultivirati, napisao je u statusu.

- Mogu li se prekršiti moralne norme u gradu u kojem je Bandić bio gradonačelnik? Postoje li uopće moralne norme u državi mnogih patrijarha političke korupcije? Da Tomašević samog sebe imenuje u sva upravna vijeća i na sva pročelnička mjesta, ne bi prekršio naš moralni kodeks. Njega naprosto nema, stoji u statusu. 

VIDEO Nove nevolje Tomislava Tomaševića: Povjerenstvo otvorilo novi predmet zbog spornog imenovanja Tomislava Lauca, donatora kampanje platforme Možemo! u Upravno vijeće bolnice Srebrnjak

Komentara 15

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
23:18 13.07.2021.

Drugovi drze leđa jedni drugima, šta sad, kaki javni natječaji i biranje najsposobnijih to su samo floskule na izborima.

PE
pepomacan
23:18 13.07.2021.

Još jedna umišljena, usijana glava, bez podloge!!

MT
mel_torme
01:07 14.07.2021.

to ne znači da moralni kodeks ne treba pokušati izgraditi umjesto da ga se održava u stanju nepostojanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije