Počela kampanja

Predsjednik Josipović se nakon tri godine vratio na Twitter

Ivo Josipović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
03.11.2014.
u 19:05

Aktivnost predsjednika Josipovića na Twitteru ne bi bila sporna da prije te objave u listopadu, njegov zadnji status nije bilo 2011. godine

Počela je ozbiljna predsjednička kampanja, a i predsjednik Ivo Josipović vratio se na Twitter.

U svojoj zadnjoj objavi, aktualni predsjednik koji hvata drugi mandat na Pantovčaku, jučer je objavio link na gostovanje Bojana Glavaševića u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 uz poruku "neka druga, bolja Hrvatska".

Prije toga je 20. listopada predsjednik na svom profilu objavio istraživanje o stavovima građana u vezi ustavnih promjena koje je izrađeno za njegov Ured. Aktivnost predsjednika Josipovića na Twitteru ne bi bila sporna da prije te objave u listopadu, njegov zadnji status nije bilo 2011. godine što znači da se više od tri i pol godine nije oglasio na toj društvenoj mreži.

Te 2011. godine je svim vjernicima zaželio sretan Uskrs i potom se tri godine nije oglasio na Twitteru. Sve do ozbiljnijeg početka kampanje u kojoj mu je najozbiljnija protukandidatkinja, prema istraživanjima javnog mnijenja, HDZ-ova Kolinda Grabar Kitarović.

>>Josipović: Smeta mi što je Grabar Kitarović lagala

>>Josipović: Vođe su braniteljskih prosvjeda ljudi koji nisu invalidi

>>Josipović o prosvjedima branitelja: Nekima je motiv rušenje Vlade ili predsjednika

Komentara 20

MI
MitsubishiTurbo
19:32 03.11.2014.

rekao je ,,,,,,"neka druga, bolja Hrvatska".....mislio je reci neka druga hrvatska,,odnosno srbija,,,sto se njega tice,,,**** no coment ***pokazace se na izborima,,,do sada je bio i nece nikada vise,,,sto se tice glavasevica i linka,,,,pa sve sto je glavasevic izjavio,,,dobio je upute od njega i milanovica i kako ce se ponasati,,,sta ce reci,,,sve glavaseviceve rijeci su njihove rijeci,,,sto bih ja a vijerujem da ce se mnogi sloziti nazvao,,,praznim laprdanjem

MU
Mućanin
19:19 03.11.2014.

Evo dokaza da u svom mandatu nije ništa radio, pa niti poruku nije poslao!

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
20:28 03.11.2014.

#Mustac #Perkovic #DejanJovic #sasa #mojtata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije