NEZGODNO!

S malim bogatstvom pokušao ući u Hrvatsku. Zatajio što prevozi pa zaradio masnu kaznu

Granični prijelaz Bregana
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
17.10.2024.
u 06:57

Za počinjeni prekršaj izrečena je novčana kazna u iznosu od 5100 EUR

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška ovlašteni carinski službenici spriječili su pokušaj nezakonitog unosa gotovine u iznosu od 20.000 EUR, izvijestila je Carinska uprava u svojem priopćenju.

"Zbog počinjenja prekršaja iz članka 69.a Zakona o deviznom poslovanju, 15. listopada 2024. godine izdan je prekršajni nalog državljaninu Republike Hrvatske koji u svojstvu vozača osobnog vozila registarskih oznaka Republike Hrvatske prilikom ulaska u EU nije ispunio obvezu prijave unosa gotovine u iznosu od 20.000 EUR", navode. 

Za počinjeni prekršaj izrečena je novčana kazna u iznosu od 5100 EUR. Pronađena gotovina privremeno je oduzeta, a nakon plaćanja kazne vraćena stranci uz potvrdu o vraćanju privremeno zadržane gotovine.

FOTO Dubrovački carinici s najnovijim alatom pronašli drogu u najskrivenijim rupama BMW-a: Pogledajte što su sve otkrili

Granični prijelaz Bregana
1/6
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
09:06 17.10.2024.

Lik je ušao u Hrvatsku s “pravim malim bogatstvom” isto kao što je pisac ovog članka pokazao bogatstvo hrv.jezika.

SL
slatix
09:08 17.10.2024.

Ako ne prijaviš uzmu ti harač , i ako prijaviš opet ti uzmu harač na dobit.

MT
makan tahi
09:06 17.10.2024.

pa tu lovu mamićeva kravićka ima u torbici dok ide van , nek se nađe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije