Premalo je pijanih vozača krivih za nesreće završilo u zatvoru. Jednom treba reći - dosta

18.08.2024. u 12:18

Malo je pijanih vozača koji su pali na prosjački štap financirajući liječenje svojih žrtava, školovanje djece čije su roditelje pokosili automobilima. Za vozače se - pa čak i pijane - na sudu često traže olakotne okolnosti: te su pod stresom, te su premladi, te imaju obitelj, te su bivši branitelji pa imaju PTSP...

Komentara 8

ME
Melada
13:58 18.08.2024.

I ne samo zatvor! Vec i platit milijunsku odstetu unesrecenima, cak i pod cijenu oduzimanja i prodajom stana, kuce, ostalig, ukoliko pijani, drigirani, neodgovorni… krivac nema mogucnost platit novcanu odstetu unutar godinu dana.

BS
Berekin ST
07:44 19.08.2024.

Treba mjenjati zakone u smislu da osoba koja alkoholizirana ili pod opijatima napravi bilo koje kazneno djelo, ne samo u prometu, bude kaznjavana duplo drasticnije a ne da je olaksavajuca okolnost. Znaci ako si pijana budala i ubijes covika to bi kao trebalo nesto opravdavati???

CE
Centrifuga
15:14 18.08.2024.

Hrvatski zakoni su dobri ali su sudci cirkus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije