IZNENADNI ODLAZAK

Preminuo je Ivica Pivac (71)

Ivica Pivac
Foto: Jure Divic/HaloPix/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
31.07.2023.
u 22:29

"Ivici je pozlilo je na plaži gdje su ga pokušali reanimirati, ali nažalost na putu prema splitskom KBC-u je preminuo", objavila je Zavičajna Udruga Zavojane

Poduzetnik i predsjednik Grupe Pivac Ivica Pivac (71) umro je u ponedjeljak kasno poslijepodne na putu prema bolnici, nakon što mu je pozlilo na plaži, objavila je Zavičajna Udruga Zavojane. Danas, u kasnim poslijepodnevnim satima, na putu prema splitskoj bolnici, preminuo je Ivica Pivac, suvlasnik i predsjednik uprave Grupe Pivac, stoji u objavi.

VEZANI ČLANCI: 

"Ivici je pozlilo je na plaži gdje su ga pokušali reanimirati, ali nažalost na putu prema splitskom KBC-u je preminuo", objavila je udruga uz sućut obitelji.

Priča o Mesnoj industriji Braća Pivac počinje u gradiću Vrgorcu u Dalmatinskoj zagori 1952. "Počeli smo kao mali, obiteljski obrt zasnovan na tradiciji obrade i sušenja mesa, a čuvajući tradicionalnu recepturu i kvalitetu, osluškujući potrebe tržišta i koristeći nove tehnologije, s godinama smo izrasli u jednu od vodećih mesnih industrija u Hrvatskoj", stoji na stranici Grupe Pivac.

"Brand Pivac danas je lider na hrvatskom tržištu s godišnjom proizvodnjom od 350.000 komada pršuta i sinonim za vrhunske suhomesnate delicije – Dalmatinski pršut, Dalmatinsku pancetu i Dalmatinsku pečenicu, zaštićene EU oznakom zemljopisnog podrijetla. Možemo se pohvaliti s 250 maloprodajnih poslovnica diljem zemlje", dodaje se te ističe kako, osim Mesne industrije Braća Pivac, Grupa obuhvaća još dvije mesno-prerađivačke tvrtke – PPK karlovačku mesnu industriju i Mesnu industriju Vajda.

"S više od 2000 zaposlenika, jedna smo od najvećih i najrespektabilnijih mesnih industrija u ovom dijelu Europe. Primjenjujemo najmodernije tehnologije proizvodnje svježeg mesa i prerađevina, a predvodnici smo i u primjeni suvremenih tehničkih rješenja i informacijsko-komunikacijske tehnologije u poslovanju naših tvrtki i mesnica", navodi se. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Jopa
Jopa
08:11 01.08.2023.

Interesantno je kako novinari ne istražuju od kuda toj obitelji stotine milijuna eura za investicije... čik pogodite zašto se oni ne istražuju?🇭🇷✌️😎

DE
derin
23:50 31.07.2023.

Počivao u miru Božjem! 🙏

ST
sttipe
08:36 01.08.2023.

Hrvatska je kontejner za smeće cilog svita jer se u nju može izvest meso koje se svugdi na svitu mora uništiti, nakon 6 mjeseci. U nas se može prodavati 2 godine!! 4x duže!!! I kad ima "ljudi", koji na tome mogu i hoće zaraditi, događa se da imamo najviše smrti od raka na milijun ljudi, možda i na cilom svitu!! A NEMAMO INDUSTRIJE...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije