Imao 86 godina

Preminuo je Silvio Berlusconi

Foto: EXPA/ laPresse/ Fabio Cimagli/Pixsell
1/7
12.06.2023.
u 10:46

Preminuo je bivši talijanski premijer.

Silvio Berlusconi preminuo je danas u bolnici San Raffaele u Milanu, piše Corriere della Sera. Bivši premijer, čelnik Forza Italia i osnivač Mediaseta imao je 86 godina. U bolnici u kojoj je preminuo sada su njegov brat Paolo i njegova djeca Eleonora, Barbara, Marina i Pier Silvio.

Bivši talijanski premijer u bolnicu je primljen prošli petak kako bi se podvrgnuo redovitim pretragama. Silvio Berlusconi bolovao je od mijelomonocitne leukemije. 

VEZANI ČLANCI:

Silvio Berlusconi, jedan od najbogatijih Talijana, čiju imovinu Forbes procjenjuje na 6,4 milijarde eura, zadnjih godina nekoliko je puta priman u bolnicu. 

Silvio Berlusconi, leader of Forza Italia Photo: Gloria Imbrogno / ipa-agency.net/IPA
Foto: Gloria Imbrogno / ipa-agency.net

Berlusconi, koji je u politiku ušao 1994., bio je premijer ukupno devet godina. Unatoč nizu seksualnih i pravosudnih afera koje su mu narušile ugled, uživa simpatije mnogih Talijana. Talijanski mediji u travnju su pisali da mu je dijagnosticirana leukemija.

Ključne riječi

Komentara 10

GE
gerila
11:08 12.06.2023.

Sa načinom života dobro je i potegnuo…R.I.P.

MV
Misl@v
10:53 12.06.2023.

Izvanredo = Izvrsno, odlično, izuzetno.

Avatar mrIvan
mrIvan
12:46 12.06.2023.

Zašto ne bi nedostajao svijetu? Svijet je samo jedan i unison? Nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije