PODIGNUTA OPTUŽNICA

Pretukao mladića jer je zlostavljao njegovu bivšu djevojku: 'Samo ga je htio uplašiti'

Obiteljsko nasilje
Davor Puklavec/PIXSELL
20.11.2023.
u 21:53

Dvadesetsedmogodišnjak je priznao da je ošamario mladića jer je tukao njegovu prijateljicu te je rekao kako ju je htio zaštititi

Podignuta je optužnica protiv 27-godišnjeg mladića koji je istukao drugog mladića jer je tukao svoju djevojku i zatočio je u stanu. To je njezin bivši dečko, a sadašnji zaručnik njezine prijateljice. Prema optužnici, u travnju oko 23.15 sati u Zagrebu “nakon što mu je prethodno prijateljica ispričala da ju je njezin dečko tjelesno ozlijedio i držao zatočenu u svome stanu, u nakani da ustraši mladića telefonom mu je rekao: Imam doma metke i pištolj, bilo bi mi žao da ih potrošim na tebe”.

- Nakon toga je oko 00,30 sati zajedno s djevojkom koju je muškarac tukao i svojom zaručnicom došao do parka u kojem se nalazio muškarac, prišao mu i nekoliko puta ga udario šakom u glavu, nakon čega je otišao - navodi se u optužnici, piše Danica. Dvadesetsedmogodišnjak je priznao da je ošamario mladića jer je tukao njegovu prijateljicu te je rekao kako ju je htio zaštititi. 

- Nakon što sam mu u parku te noći odvalio tri šamarčine,  ispričao se djevojci - rekao je 27-godišnjak tijekom istrage.

VEZANI ČLANCI: 

Djevojka je pak svjedočila kako je “bila izložena tjelesnom nasilju od bivšeg dečka i bila je zatočena do navečer u njegovom stanu u Zagrebu”. Drugi je dan sve ispričala prijateljici i njezinu zaručniku koji je poludio zbog toga.

Dvadesetsedmogodišnjak ga je, kaže ona, u parku nekoliko puta ošamario vičući kako može dići ruku na ženu, a mladić je u jednom trenutku pao na pod te ga je 27-godišnjak nekoliko puta udario nogom po tijelu.

- Napao ga je i prijetio mu u afektu, revoltiran time što je meni napravio dan ranije. Mislim da ga je samo htio uplašiti kako to više nikada ne bi napravio meni ili nekoj drugoj djevojci - ispričala je djevojka. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
09:45 21.11.2023.

Ovaj bi trebao biti nagrađen a ne na optuženičkoj klupi. I onda se pitamo zašto ljudi ništa ne poduzimaju protiv nasilja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije