NEUSPJEŠNA POTRAGA

Prevrnuli nebo i zemlju, a od starice Stane ni traga ?!

stana pejcic
Maja Šantoši/Pixsell
11.06.2011.
u 09:33

Starica Stana Pejčić (88) 17. svibnja je ujutro oko 4,30 sati izšetala iz svog dvorišta u šumi i nestala

ORAHOVICA- Od kako je u selu Krajna nedaleko Orahovice 17. svibnja rano ujutro nestala starica Stana Pejčić (77) policija, pripadnici Gorske službe spašavanja, rendžeri Parka prirode Papuk, šumari, te lovci i vatrogasci iz obližnjih Čačinaca 'prevrnuli su i nebo i zemlju', ali od starice ni nakon 30 dana traganja nema ni glasa.  – U petak rano ujutro pretražili smo uz pomoć psa tragača još jedan dio područja, ali bez uspjeha. Do sada smo obavili više od stotinu obavijesnih razgovora, po okolnim selima i u šumi polijepili smo brojne plakate sa slikom nestale starice i zamolbom građanima da nam jave svaki koristan podatak o njenom nestanku, ali rezultata nema. No, policija ne odustaje, pa sljedeću potražnu akciju nastavljamo u ponedjeljak, potvrdio je telefonom Davor Solić, načelnik Policijske stanice Orahovica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije