POSLJEDNJI POZIV!

Pridružite se tribini od 18:00h i budite pokretači promjena u zdravstvenom sustavu!

Foto: LMHS
1/2
29.06.2021.
u 16:32

Za vođenje programa je zadužen prof. dr. sc. Stjepan Orešković, a njegovi gosti će nastojati dati odgovor na goruće pitanje - “Je li kvalitetnije upravljanje rješenje za probleme hrvatskog zdravstva?”

Još je samo nekoliko sati ostalo do početka najveće demokratske diskusije o promjenama u hrvatskom zdravstvu, a sudjelovanje je otvoreno (i besplatno) za sve građane sa konstruktivnim idejama.

Prije nekoliko tjedana, LMHS - Studij “Menadžmenta u zdravstvu” Medicinskog fakulteta u Zagrebu pokrenuo je javnu raspravu o problemima i rješenjima istih u sklopu hrvatskog zdravstvenog sustava. Stručna javnost i korisnici zdravstvenog sustava su imali priliku ispuniti anketu i predložiti prijedloge promjena u sustavu upravljanja na svim razinama zdravstva.

Prvi dio projekta kulminira - danas!

Prva digitalna tribina počinje danas (29. lipnja), a aktualno stanje u zdravstvu će komentirati 6 panelista iz industrije koji će odgovarati na pitanja iz ankete i evaluirati odgovore stručne i opće javnosti. Za vođenje programa je zadužen prof. dr. sc. Stjepan Orešković, a njegovi gosti će nastojati dati odgovor na goruće pitanje - “Je li kvalitetnije upravljanje rješenje za probleme hrvatskog zdravstva?”

Tribina Za Zdravo Zdravstvo počinje točno u 18:00h, a događaj ćete moći pratiti UŽIVO putem digitalnih platformi Facebook, Youtube i Zoom Webinar.

Iskoristite posljednju priliku da budete dio istraživanja!

Kako biste postali dio istraživačkog uzorka za prijedlog promjena, pozivamo vas da se pridružite tisućama vaših sugrađana koji su odgovorili na pitanja i iznijeli svoje osobne stavove vezane uz financiranje zdravstvenog sustava te obrazovanje kadrova u zdravstvu.

Anonimnu anketu možete ispuniti OVDJE: https://www.1ka.si/ZZZ

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
16:41 29.06.2021.

Nemam kad, gledat ću utakmicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije