LJETUJU NA JADRANU

VIDEO Prijateljice finske premijerke zabavljaju se na Jadranu, evo što su priuštile putnicima Jadrolinije

Foto: sabinasarkka/TikTok
1/4
24.08.2022.
u 17:34

Tri su prijateljice uzbuđeno dotrčale do pramca broda gdje su, na odbrojavanje kamermana, pokazale grudi putnicima Jadrolinije koja je prolazila pored njihovog broda.

Finska premijerka Sanna Marin nikako da predahne od pažnje koja joj se posvećuje diljem svijeta. Ovog puta pozornost su privukle njene prijateljice koje su na TikTok objavile snimku iz Hrvatske u kojoj na vrlo mladenački i slobodan način pozdravljaju prolazeći brod Jadrolinije.

@sabinasarkka Tässä on ollut vähä kaikennäköistä @Julia Toivola #foryoupage @Lotta Soini @Dr. Rannisto ♬ alkuperäinen ääni - Sabina Särkkä

Tri su prijateljice uzbuđeno dotrčale do pramca broda gdje su, na odbrojavanje kamermana, pokazale grudi putnicima Jadrolinije koja je prolazila pored njihovog broda. Snimku je objavila premijerkina prijateljica Sabina Sarkka koju prati nešto manje od četiri tisuće korisnika, a Marin nije bila u kadru.

Kapetan im je kavalirski odzdravio trubljenjem, ili je u jako dobrom trenutku slučajno potrubio iz drugog razloga, što je iznenadilo i obradovalo vesele turistkinje.

Podsjetimo, finska premijerka Sanna Marin našla se na udaru kritika zbog video snimaka koje su se brzo proširile društvenim mrežama. Na njima premijerka tulumari s nekoliko finskih ličnosti, a nekoliko dana kasnije pojavile su se i slike tuluma u finskoj državnoj rezidenciji. Zbog razuzdanih zabava, Marin je pod pritiskom javnosti obavila i test na droge, koji je bio negativan.
 

Komentara 23

Avatar Graničar
Graničar
19:29 24.08.2022.

Sve pet smo ovakve kokoši ne bi trebale voditi države. Nije simpatično niti pametno niti napredno. Već slabo. I izaziva agresiju.

AT
ATG
20:38 24.08.2022.

"na vrlo mladenački i slobodan način pozdravljaju..."??? A da uvedemo takav način pozdravljanja u osnovne škole kad je tako mladenački?

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
20:19 24.08.2022.

koja seljačija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije