Velika buka

Prijavio susjeda jer nije mogao slušati zvuk čegrtaljke s krova

policija
Arhiv VL-a
26.03.2010.
u 19:10

Zadarskoj policiji požalio se 25-godišnji mještanin Svetog Petra u općini Sveti Filip i Jakov na svog 60-godišnjeg susjeda s čijeg se krova, kako je izjavio, čuje nesnosna buka.

ZADAR – Zadarskoj policiji prekjučer se požalio 25-godišnji mještanin Svetog Petra u općini Sveti Filip i Jakov na svog 60-godišnjeg susjeda s čijeg se krova, kako je izjavio, čuje nesnosna buka.

Policija je nakon izlaska na teren, kako nam je rekla glasnogovornica PU zadarske Sandra Poljak-Jurinčić, utvrdila da je na krovu optuženog čegrtaljka te ju je, kako nam je rečeno, policija stavila izvan funkcije. Protiv 60-godišnjaka podnesen je optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sanpedro
20:03 26.03.2010.

G.Frane je u potpunosti bio u pravu što je prijavio 60 godišnjeg susjeda zbog čegrtaljke.Moram priznati da se ta sprava s obzirom na vjetar čula po cijelom SV.Petru n/m.Čegrtaljka se nalazila na vrhu dvokatnice uz samu antenu.Na ljude je utjecala poput \"kineske\" smrti.Možete li zamisliti kako je bilo slušati tu napravu u gluho doba noći.Šime Čulina vlasnik čegrtaljke navodno se s tim branio od galebova i ptica,kojih uopće na tom području nema.Čudna li čuda čak je postavio i bodljikavu žicu kako ljudi ne bi mogli u sezoni ići na plažu-naravno na njegove goste to se ne odnosi.Naime,Čulina posjeduje pansion KATARINA ,tako mu se zove žena.Ne samo Čulina već i mnogi drugi mještani bodljikavom žicom brane pristup plaži turistima.Možda bi policija i tu trebala malo uredovati.Bodljikava žica vidi se odmah s magistrale,nepropisno postavljena.Ružan je to dojam i za domaće kao i za turiste koje tako rado čekamo.Ima i mještana koji su za svoj restoran zauzeli i pola ceste-Maestral- I tako je to u sv Petru.Mještani misle do kuda im ide pogled do tuda je njihova zemlja ograđena bodljikavim žicama i sa čegrtaljkama po krovovima.Teksas im nije ravan.Molimo da se uvede malo više reda u tom mjestu,gdje kultura nije baš na zavidnom nivou

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije