Na društvenoj mreži

Žena koja je prijetila smrću Ostojiću puštena na slobodu

Ranko Ostojić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18.11.2013.
u 20:37

Saslušana 47-godišnjakinja osumnjičena za prijetnju smrću potpredsjedniku vlade i ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću

Nakon što je poslijepodne predana pritvorskom nadzorniku, 47-godišnjakinja osumnjičena da je putem profila na društvenoj mreži prijetila smrću potpredsjedniku Vlade RH i ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću, večeras je saslušana u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

– Provedena je dokazna radnja prvog ispitivanja osumnjičene nakon čega je državno odvjetništvo ocijenilo da nisu ispunjene zakonske pretpostavke da se za osumnjičenu traži istražni zatvoru te je nakon toga puštena na slobodu. Dalje ide redoviti postupak. S obzirom na stupanj složenosti predmeta, može se očekivati relativno brzo donošenje državno-odvjetničke odluke – priopćila je večeras glasnogovornica ODO-a u Bjelovaru Sandra Knok Čanić.

>> Don Damiru Stojiću zbog referenduma prijete smrću

Ključne riječi

Komentara 19

L0
luena 01
17:34 18.11.2013.

Ajd zena sigurno nije ozbiljno mislila... Nitko ne najvaljuje kazneno djelo javno na drustevnim mrezama...Interesantno je samo kako se obicni gradjani privode i kako im se sudi po ubrzanom postupku... Politicari nama "prijete" novim porezima PDV.ma i nitko da ihih opomene ili privede... Kadif smje ali ne i sluga...

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
18:07 18.11.2013.

Indeks i Babić su napisali da treba SDP -ovcima skidati glave i nikome ništa....a Franciskovića su zatvorili u ludnicu zaradi Ostojića.

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
18:06 18.11.2013.

Ovo je sramota.....i sreća da nije završila u ludnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije