UTRKA ZA PANTOVČAK

Primorac otkrio tko će biti šef njegovog izbornog stožera: Bio je kandidat HDZ-a za europske izbore

Split: Željana Zovko i Ante Mihanović o europskoj ribarstvenoj politici i regionalnom razvoju
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
Autori: vecernji.hr, Hina
28.10.2024.
u 20:50

Kada je riječ o ostatku članova Stožera, rekao je da će nakon blagdana predstaviti glasnogovornika i sve savjetnike po pojedinim resorima koje će pokrivati

Predsjednički kandidat HDZ-a Dragan Primorac izjavio je u ponedjeljak kako će šef njegovog izbornog stožera biti Ante Mihanović, dok će ostale članove predstaviti nakon blagdana Svih svetih. 

"Slažemo naš stožer, on je manje-više gotov i u cijelosti je formatiran. Odmah nakon blagdana Svih svetih ja ću predstaviti cijeli moj pobjednički stožer. Uspio sam formirati vrh i jako sam sretan što je gospodin Ante Mihanović, Splićanin, Dalmatinac i moj prijatelj puno godina, s golemim iskustvom vođenja kampanje prihvatio moj poziv i od danas je on šef izbornog Stožera moga tima", rekao je Primorac novinarima nakon sastanka Predsjedništva HDZ-a. 

Kada je riječ o ostatku članova Stožera, rekao je da će nakon blagdana predstaviti glasnogovornika i sve savjetnike po pojedinim resorima koje će pokrivati. "To je jedan multidisciplinarni tim koji će skrbiti o o kvaliteti života svakog hrvatskog građanina, kako bi u konačnici postigli da to bude država u kojoj će svaki građanin živjeti s punim plućima i ostvariti svoj maksimalni benefit i bolji život", poručio je HDZ-ov predsjednički kandidat Primorac.

Ante Mihanović inače je bio HDZ-ov kandidat na europskim izborima, a sa svoje desete pozicije na listi sakupio je 6.069 glasova, odnosno 1,40 posto ukupnih glasova stranke. U nekoliko navrata stao je i pred novinare uoči izbora, uz bok HDZ-ovoj Željani Zovko. Inače, bio je i zastupnik u Saboru u prošlom mandatu, no on je aktivirao mirovanje mandata krajem srpnja 2020., te je umjesto njega ušao Ante Bačić. 

POVEZANI ČLANCI:

- Hrvatska se gradi i obnavlja, nema županije u kojoj se ne ulaže iz europskih fondova. Želja je da podignemo našu produktivnost i konkurentnost. U 11 godina smo pokazali da zaista znamo iskoristiti europska sredstva, a Hrvatska je i u suficitu 14,6 milijardi eura: više smo iskoristili nego platili. Ono što posebno možemo istaknuti su brojni infrastrukturni projekti koji ne bi bili mogući bez EU i fondova. Mi to u Dalmaciji najbolje znamo, kroz Pelješki most, kroz brojne infrastrukturne projekte, anglomeracije, društvenu infrastrukturu, prometnice i sve ostalo što se događa oko nas, a tu je i LNG terminal i energetika - govorio je ljetos Mihanović, uz HDZ-ovu Željanu Zovko, a još se dotaknuo i planiranih ulaganja u obrazovanje, ekologiju otoka, industrijsku tranziciju...

Završio je Pravni fakultet u Splitu, doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a danas je tajnik HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije i ravnatelj Ljekarni Splitsko-dalmatinske županije.

>> VIDEO Posljednji ispraćaj Ante Ćorušića na groblju u Lovreću

Komentara 1

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
21:36 28.10.2024.

Zajedničari od toliko članova ne mogu naći boljeg kandidata od ovog lutka...🤡

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije