udžbenik

Primorac radi na novoj knjizi iz forenzičke genetike

\'14.04.2011 Zagreb-Dragan Primorac, znanstvenik, bivsi ministar Obrazovanja i sporta i bivsi clan HDZ-a. Photo: Boris Scitar/PIXSELL\'
Boris Ščitar/PIXSELL
03.08.2011.
u 18:30

Promocija knjige u Hrvatskoj planirana je početkom 2012. godine.

International Society of Applied Biological Sciences (ISABS), institucija koja okuplja vodeće stručnjake iz područja forenzičke genetike, molekularne antropologije i molekularne medicine, priprema knjigu iz područja forenzičke genetike koja bi trebala postati temeljni udžbenik za forenzičare, pravnike, policajce te studente biomedicinskih i forenzičkih studija u SAD-u i diljem svijeta.

Knjigu su napisala 33 su najuglednija stručnjaka iz tih znanstvenih područja, a obradit će i niz najzanimljivijih slučajeva. Promocija knjige je, prema riječima jednog od dvojice glavnih urednika, prof. dr. Dragana Primorca, u Hrvatskoj planirana početkom 2012. godine.

Ključne riječi

Komentara 23

OB
-obrisani-
19:23 03.08.2011.

Zavrsetkom World Genome Project i otkricem genskog markera naroda danas je moguce tocno utvrditi narodnost zrtve. U slucaju da je Hrvat ,cak je moguce vidjeti da li je zrtva iz BiH ili danasnje Hrvatske zbog razlike u genotipu. Otkopajmo grobovee u Jasenovcu i okolici .Nacinimo DNK analizu, tako da se 100 % vidi cije tu kosti leze

SI
sinaj
21:40 03.08.2011.

Oger je napisao/la: ______________________ Ma nisi ti vidio kakve najave imaju knjige i filmovi o holokaustu. Spilberg još nije bio ni glumce izabrao kada smo saznali da snima film o holokaustu.

OG
Oger
19:23 03.08.2011.

Jos nikada nisam citao u svjetskom tisku da se govori o knjizi koja se tek pise.Tisuce ljudi dnevno stvaraju, ali - nisu HDZovce pa ih nema u novinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije