PRIMORAC ODGOVORIO

Poslodavci prijete da će obvezu plaćanja zdravstvenog doprinosa prebaciti na radnike

26.10.2024.
u 07:14

Procjenjuje se da je kroz olakšicu država prepustila poslodavcima najmanje 2,5 milijarde eura javnog novca, ove godine gotovo 400 milijuna eura

Komentara 11

DS
dado_sk
07:59 26.10.2024.

Sve mjere potpore i povlaštene kamate poslodavcima ukinuti. Prekinuti s stranom radnom snagom i slobodno tržište. Deregulacije. Nek se bore. Hoće kapitalizam.eto im.

DS
dado_sk
07:55 26.10.2024.

Uvijek tako završi. Nešto se omogući da se prebrodi kriza te kad stane i poslodavci plivaju u novcu te stanu potpore dižu se na zadnje noge. Vlada treba čvrst stav. Sve potpore ukinuti i preživjeti će oni koji su čvrsti.. Poslodavci pljuju po socijalizmu koji je živio od državnih potpora a oni ih sad koriste obilatije nego u tom istom socijalizmu .

IV
Ico_voljevica
08:34 26.10.2024.

Poslodavce koji nemreju platit nužno nek zapreju i nek delaju za one koji moreju.očito nisu likvidni,al bembure i vile moreju plaćat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije