Nova pljačka u brodu

Prišao trgovkinji i prijeteći pištoljem zatražio novac

trgovina (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/3
06.01.2013.
u 09:50

Napadač je prišao 30-godišnjoj trgovkinji te, uz prijetnju pištoljem, ukrao zasad neutvrđen novčani iznos.

Naoružani i maskirani razbojnik opljačkao je u subotu oko 20.50 sati trgovinu mješovite robe u Strosmayerovoj ulici u Slavonskom Brodu.

Napadač je prišao 30-godišnjoj trgovkinji te, uz prijetnju pištoljem, ukrao zasad neutvrđen novčani iznos. Prema opisu zaposlenice, riječ je o muškarcu mlađe životne dobi. Na sebi je imao crvenu jaknu s kapuljačom, koju je navukao na lice kako bi prikrio identitet.

Čuvši kako se događa nešto neuobičajeno, kolege napadnute trgovkinje krenuli su prema mjestu događaja. Vidjevši to, napadač je s radnog pulta zgrabio vidljiv novac i pobjegao u nepoznatom pravcu. Policija traga za počiniteljem.

>>Karlovačke trgovine pljačkala trojica klinaca od 14 i 15 godina

Komentara 1

VU
vuuukovarac
10:24 06.01.2013.

Sram ih bilo ,, bojali su se obićnog pištolja u kojem nema više od 14 metaka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije