PRETRAŽILI MU DOM

Priveden 71-godišnjak s kilo trave: Pronašli mu i automatsku i pušku M-48

Policija u Slavonskom Brodu pronašla više od 5 kilograma marihuane
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/2
04.10.2024.
u 11:15

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 71-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za dva kaznena djela. U sklopu kriminalističkog istraživanja, na temelju naredbe nadležnog suda u Zadru provedena je pretraga doma i ostalih prostorija koje osumnjičeni koristi na širem biogradskom području.

Tijekom koje su policijski službenici pronašli jednu automatsku pušku s pripadajućim spremnikom, jednu pušku M-48 i 374 komada raznog streljiva te oko 1008 grama marihuane pakirano u više pojedinačnih pakiranja i 6 zasađenih stabljika indijske konoplje. Pronađeno oružje i droga su mu oduzeti.

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Koji bi gradovi mogli biti potopljeni zbog topljenja ledenjaka? Na popisu se našao i jedan u Hrvatskoj

Policija u Slavonskom Brodu pronašla više od 5 kilograma marihuane
1/10

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije