Uspješna istraga

Privedeni osumnjičeni za podmetanje požara u auto policijskog inspektora

policija
Arhiva VL
18.10.2009.
u 19:12

Policija je tijekom krim-obrade od rujna pretresla 8 stanova, 5 auta, obavila 147 obavjesnih razgovora i 5 poligrafskih testiranja

Tomislav Zucalo (32) iz Župe dubrovačke i Ana Perović (32) iz Dubrovnika, osumnjičeni za podmetanje požara u auto dubrovačkog inspektora za droge, Luke Delije, u nedjelju su privedeni istražnom sucu u Dubrovniku. Zucala se tereti za izravno izvršenje, a Perović za poticanje na kazneno djelo.

Prema policiji, Zucalo i Perović su počinili kazneno djelo motivirani postupanjem inspektora prema osobama iz krim-miljea s područja Dubrovnika. Policija je tijekom krim-obrade od rujna pretresla 8 stanova, 5 auta, obavila 147 obavjesnih razgovora i 5 poligrafskih testiranja.

U tijeku je kazneni postupak protiv Ane Perović zbog poticanja R.R.(24) iz Konavala na paljenje turističkog broda u vlasništvu obitelji njenog bivšeg mladića M. M. iz Cavtata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije