ZA DOBRO JUTRO

Prizor na splitskoj autobusnoj stanici privukao pažnju građana: 'Nisu mogli dalje'

Foto: Google Street View
1/46
04.08.2024.
u 12:06

Skupina mladih turista, očito iscrpljena noćnim provodom, zaspala je na stanici jer do svog apartmana više nisu mogli.

Turistička sezona u Splitu u punom je jeku, a mladi turisti dolaze iz svih krajeve svijeta kako bi se proveli u našem mediteranskom gradu. Split je postao sinonim za lude zabave, a prizori mladih partijanera koji se zabavljaju do ranih jutarnjih sati postali su uobičajeni.

Jutros, na autobusnoj stanici u ulici Domovinskog rata prolaznici su svjedočili jednom od tih prizora. Skupina mladih turista, očito iscrpljena noćnim provodom, zaspala je na stanici jer do svog apartmana više nisu mogli.

Ova scena privukla je pažnju građana koji su fotografirali partijanere kako leže po betonu, što je još jednom potvrdilo da su ovakvi prizori postali svakodnevica tijekom ljetne sezone, piše DalmacijaDanas. 

Foto: DalmacijaDanas

>>> FOTO Iznajmljivači trljaju ruke: Split je krcat turistima

1/41
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije