LEADERSHIP IN COMMUNICATION

PRO PR konferencija predstavila nacrt programa svojeg 22. izdanja

Foto: PR članak
1/3
24.10.2024.
u 09:00

Po prvi put na konferenciji govorit će predavači iz Australije John Croll, suosnivač i izvršni direktor Truescope te iz Kenye Gilbert Manirakiza, predsjednik i izvršni direktor The Newmark Group kao i lideri dvaju svjetskih udruženja

Sljedeće godine u Hotelu Katarina u Selcima održat će se 22. međunarodna PRO PR konferencija. Ovo je najdugovječniji događaj i jedini koji putuje regijom donoseći stručnjacima za komunikacije poglede različitih PR stručnjaka. Konferencija će se održati od 3. do 6. travnja u Hotelu Katarina na crikveničkoj rivijeri, a nacrt programa službeno je objavljen na web stranicama čime započinju i pretprijave, www.pro-pr.com. Sudionike očekuju ukupno 18 predavanja te dva panela. Jedan pod nazivom "Komunikacijski izazovi hotelijerske industrije" i drugi pod nazivom "Gdje najviše griješe stručnjaci za odnose s javnošću; etika, pismenost, metodologija ili sasvim nešto treće".

Po prvi put na konferenciji govorit će predavači iz Australije John Croll, suosnivač i izvršni direktor Truescope te iz Kenye Gilbert Manirakiza, predsjednik i izvršni direktor The Newmark Group kao i lideri dvaju svjetskih udruženja Sukhjit Grewal, Direktor komercijalnih operacija i članstva na Ovlaštenom institutu za odnose s javnošću (Chartered Institute of Public Relations - CIPR), Velika Britanija i Andras Sztaniszlav, izvršni direktor Međunarodne organizacije za komunikacijsko savjetovanje (International Communications Consultancy Organisation - ICCO).

U sklopu konferencije uručit će se i priznanja PRO PR Globe People Achievement Awards čiji je proces nominacija službeno započeo ovog tjedna. Konferencija se održava uz potporu Udruge za odnose s javnošću i komunikacija (Public Relations and Communications Association - PRCA) i Međunarodne udruge za odnose s javnošću (International Public Relations Association - IPRA).

1/3

Pokrovitelj ovogodišnje konferencije je grad Crikvenica, turistička zajednica grada Crikvenice kao i Primorsko-goranska županija. Povodom toga zamjenica gradonačelnika koja vrši dužnost gradonačelnice Ivona Matošić Gašparović, je istaknula: "Sa zadovoljstvom najavljujem nadolazeću PRO PR konferenciju koja će se održati u Selcu, na predivnoj Rivijeri Crikvenica. Ovaj događaj predstavlja važan susret za stručnjake iz područja odnosa s javnošću, pružajući im ne samo priliku za povezivanje, već i za razmjenu ideja, uspostavu novih poslovnih suradnji te razvijanje prijateljstava. Također, ovo je i prilika da stručnjaci koji djeluju u sektoru odnosa s javnošću upoznaju našu rivijeru, prepoznajući ju kao destinaciju koje nudi široku lepezu turističkih usluga, uključujući i poslovni i konferencijski turizam. U današnjem dinamičnom svijetu komunikacija i oglašavanja, kontinuirana edukacija je ključna. Stoga sam iznimno sretna što će mnogi priznati inozemni PR stručnjaci podijeliti svoja iskustva i znanja na ovoj konferenciji, pružajući inspiraciju i korisne informacije svim sudionicima. U ime Grada Crikvenice, srdačno pozivam sve zainteresirane da se pridruže ovoj konferenciji i pritom posjete i upoznaju naš grad. Vjerujem da će ovo iskustvo biti izuzetno korisno i inspirativno te da će Grad Crikvenica i Selce pokazati svoju jedinstvenu ljepotu i privlačnost kao destinacija za ovu vrstu susreta".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije