Zbog financijske situacije

'Prodajem muža, očuvan, lijep, nema oštećenja ni mane'

Vjenčanje, brak
Foto: Thinkstock
11.07.2014.
u 18:28

U opisu predmeta žena je napisala da prodaje muža kojeg voli najviše na svijetu. Dobila je zasad 107 ponuda

"Ne pije i ne puši. Nije što je moj, ali je za medalju", kaže simpatična Srpkinja koja prodaje svog 33-godišnjeg supruga putem interneta. Dobila je zasad 107 ponuda. U opisu predmeta žena je napisala da prodaje muža kojeg voli najviše na svijetu.

– Prodajem muža, 81. godište, očuvan, lijep, zgodan, nema mane i oštećenja. Volim ga najviše na svijetu, ali ga prodajem zbog financijske situacije. Ljubavi, volim te najviše na svijetu, pa neka mi ukinu i račun, ali eto, neka zna cijeli svijet, napisala je zaljubljena žena. Opisala je da je njegovo stanje polovno te da dolazi bez garancije.

>>Je li ovo tajna sretnog braka? Proslavili 72. godišnjicu i daju savjete mladim parovima

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Perica1
Perica1
00:06 12.07.2014.

Nemožeš ljudsko biće prodavati, ali možeš siromaha od 33g zamijeniti za milijunaša od 66g. npr.

EU
Eugine
12:08 12.07.2014.

degutantno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije