U ŠUMI

Pronađeno tijelo majke koja se sumnjiči da je ubila svoju 31-godišnju kći u Tuzli

U Tuzli pronađeno tijelo žene (31), potraga za majkom ubijene
Foto: Stringer/PIXSELL
1/6
08.10.2024.
u 14:13

S obzirom na to da nije bila u kući kada je pronađeno tijelo 31-godišnjakinje, za majkom je pokrenuta velika potraga

Pronađeno je tijelo majke koja se sumnjiči da je ubila svoju 31-godišnju kći u Tuzli. Kako doznaje Dnevni avaz, tijelo majke pronađeno je u šumi nedaleko od kuće, a pored njega bila je veća količina lijekova. Podsjetimo, muškarac (64) iz Tuzle dojavio je jučer oko 1.15 sati policiji kako je u obiteljskoj kući zatekao beživotno tijelo svoje 31-godišnje kćeri. Očevidom je utvrđeno da je žena imala ozljedu na glavi, a obdukcijom će biti utvrđen točan uzrok smrti. 

Prema prvim informacijama, riječ je o zločinu kojeg je počinila majka 31-godišnjakinje. Na mjestu događaja, nađena su njezina dva oproštajna pisma te čekić kojim je, kako se vjeruje, počinjen zločin. S obzirom na to da majka tada nije bila u kući, za njom je pokrenuta velika potraga. 

VIDEO U Tuzli pronađeno tijelo žene (31)
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije