Idemo do Vatikana

Prosvjed završili molitvom na misnom slavlju u katedrali

prosvjed (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
23.01.2011.
u 16:24

Više od stotinu vjernika iz Jakopovca i Kaštelanca prosvjedovalo je pred Varaždinskom katedralom

Ključne riječi

Komentara 6

US
Uman SS
17:36 23.01.2011.

Glupani glupi ! Nemate veće probleme u životu.......

FR
franc
17:12 23.01.2011.

Mi vjernici očekujemo od naših župnika i biskupa da budu dobri duhovni vođe i brižni pastiri Božjeg naroda. Biskup Mrzljak se ne ponaša kao pastir. Prema vjernici Jakopovca i Kaštelanca odnosi se kao vuk a ne pastir. U isto vrijememe \"dobar\" je pastir prema Barbari Bešenić, pravomoćno osuđenoj kradljivici (u zatvoru za lopovluk odsjedila je 7 godina) kojoj je posudio 18 milijuna kuna crkvenog novca. Ostao je bez milijuna i kamata. O biskupu Mrzljaku trebali bi vjernici Jakopovca i Kaštelanca upoznati i Njegovu Svetost papu Benedikta XVI..

FT
Fra tetka
19:08 23.01.2011.

Motike,motike se primite a ne s crkvenim bedastočama vreme potepati. Bolje da ste doma repu pajcekima nakosali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije