IZMJENA ZAKONA

Prosvjednici na Markovom trgu verbalno napali Sandru Benčić i Ivanu Kekin: 'Izdaja', 'K**** crvena'

Prosvjednici svojim tijelima namjeravaju formirati bedem oko Markova trga, stigla je i policija
Sanjin Strukic/PIXSELL
15.12.2021.
u 17:41

Prosvjednici su ujutro dočekali zastupnike tražeći ocjenu ustavnosti izmjena Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti te su ispunili Trg svetog Marka i okolne ulice s "ljudskim bedemom".

Brojni prosvjednici okupili su se danas na Trgu sv. Marka kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo najavljenom izmjenom Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Nakon izglasane izmjene prosvjednici su verbalno napadali zastupnice Sandru Benčić iz Možemo! i Ivanu Kekin iz Nove ljevice koje su izašle iz Sabora nakon održane sjednice. 

Njima su kod Kamenitih vrata skandirali 'izdaja', a jedan im je i uputio  uvredu 'kur** crvena', te je skoro je došlo do naguravanja, piše 24sata. 

Prosvjednici su ujutro dočekali zastupnike tražeći ocjenu ustavnosti izmjena Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti te su ispunili Trg svetog Marka i okolne ulice s "ljudskim bedemom". 

VIDEO: Prosvjed na Markovom trgu u Zagrebu, vikali su: "Ne damo vam djecu!"

Zakon je prihvaćen sa 77 glasova "za" i 27 "protiv". 

Izmjena spomenutog Zakona, podsjećamo, dovela je do sjednice Sabora koju je njezin predsjednik Gordan Jandroković okarakterizirao kao "uzbudljivom, dinamičnom i pomalo napetom". Zastupnici su dobili pedesetak opomena i skoro je došlo do sukoba nakon što je predsjednik SDP-a Peđa Grbin kazao zastupnicima Mosta da "parazitiraju na smrti i bolesti". Više o današnjem burnom danu u Saboru pročitajte OVDJE 

VIDEO: Umalo obračun u Saboru: Raspudić i Bulj okomili se na Grbina


 

Komentara 34

BO
bombaatomska
18:07 15.12.2021.

Svatko tko opći s paklom jest suprotan od raja.

NN
novo nenormalni
19:22 15.12.2021.

jadne žene, inače ih ljudi vole

LL
lijepa_li si
18:59 15.12.2021.

strašno...sve je onomad krenulo kad je na cvijetnom onaj zločesti striček nokautirao staricu, i vidimo dokle je to došlo...sve do verbalnog nasilja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije