seksualne usluge

Protiv 43-godišnjaka podignuta optužnica zbog podvođenja

lisice
Dusko Jaramaz/PIXSELL
12.09.2013.
u 15:25

- Okrivljeniku se stavlja na teret da je tijekom prosinca 2011.do lipnja 2012. na području Splitsko-dalmatinske županije, radi pribavljanja materijalne koristi, organizirao i omogućio pružanje seksualnih usluga, izvijestio je DORH

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podignulo je protiv 43-godišnjeg muškarca optužnicu zbog podvođenja, izvijestio je DORH.

- Okrivljeniku se stavlja na teret da je tijekom prosinca 2011. godine do lipnja 2012. godine na području Županije splitsko-dalmatinske, radi pribavljanja materijalne koristi, organizirao i omogućio prijateljima, poznanicima i gostima pružanje seksualnih usluga (u disco clubu, stanovima korisnika, apartmanima i hotelima), pri čemu je prethodno dogovarao i određivao cijenu usluge. Okrivljenika se tereti da je pribavio korist od najmanje 75.000,00 kuna- navodi DORH u priopćenju na svojim internetskim stranicama.  

>> Djevojka ga tražila pomoć,on je podvodio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije