Šumanovci kod Gunje

Provalio u kapelicu i ukrao novac od milodara

kapelica,rupalj,zvonik,crkveno zvono (1)
Željko Mršić/PIXSELL
17.08.2012.
u 08:34

Župnom uredu u Gunji pričinjena je materijalna šteta koja će biti naknadno utvrđena

Nepoznati je počinitelj provalio u kapelicu u katoličkom svetištu Šumanovci pokraj Gunje iz koje je otuđio novac od milodara, noću od 15. na 16. kolovoza, u noći nakon proslave blagdana Velike Gospe. Župnom uredu u Gunji pričinjena je materijalna šteta koja će biti naknadno utvrđena.

Policijski službenici poduzimaju kriminalistička istraživanja radi pronalaska nepoznatog počinitelja kaznenih djela teške krađe, kažu u PU vukovarsko-srijemskoj.

Komentara 2

DE
dejan
09:36 17.08.2012.

To majstore... Baš me nekako zanima, na koji način će se naknadno utvrditi materijalna šteta...? Vjerojatno su vjernici pozvani da dostave račune i priznanice na idućoj misi...)))..., jer je nepoznati počinitelj osim novca, otuđio i sve knjigovodstvene zapise...)))...

MA
Machak
10:25 17.08.2012.

Ma to je namjerno napravljeno - posebno krađa potvrda - da se ne bi znalo koliko porez moraju platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije