Sajam

Prvi hrvatski XD cabrio u dvorani na Dravi

'10.11.2010. Arena, Varazdin, Otvoren je 2. Cro Eco Energy Expo sajam obnovljivih izvora energije, modna revija udruge Evolution Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
10.11.2010.
u 16:15

Sajam traje do sutra, a panel diskusije, u kojima će se govoriti i o birokratskim preprekama, otvorene su za javnost

"Zamijenimo neobnovljive izvore energije obnovljivima! Uključimo se aktivno u zaštitu okoliša!" Te i druge slične poruke poslali su Slobodan Mikac, zamjenik varaždinskog gradonačelnika, i Jasmina Novak, izvršna direktorica Sajma obnovljivih izvora energije, koji se održava u dvorani na Dravi, do sutra. Na otvorenju je priređena modna revija Udruge Evolution. Na sajmu je 28 izlagača, a najatraktivniji je štand tvrtke DOK-ING, jer je na njemu izložen prvi hrvatski XD kabrio-elektromobil, koji nije namijenjen samo gradskoj vožnji. Posjetitelje je zanimala i vjetrenjača, koja proizvodi do tri kilovata struje, a pozornost su skretali i električni bicikli.

– Oni koji dođu, mogu vidjeti primjere dobre prakse, dobiti odgovore na pitanja i savjete kako se snaći u birokratskim preprekama – kaže Mikac naglasivši da će to biti tema panel diskusija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije