Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljena knjiga Damira Grubiše

'Prvi slučaj neuspjeha Europske unije je Bosna i Hercegovina, drugi je Kosovo'

03.07.2023.
u 18:18

Riječ je o knjizi za kojom bi trebao posegnuti svatko tko se imalo smatra europejcem, a pogotovo građaninom Europe. Europa je zasebna kultura i civilizacija koja će opstati ako je otvorena drugim kulturama i ako se iz njih oplemenjuje.

Komentara 2

DU
Deleted user
18:45 03.07.2023.

Zemlje "kontributori" i one koje to nisu? Po kojim mjerilima doktore određujete tko daje a tko uzima? Vi računate očito samo netto uplatu i isplatu iz zajedniče blagajne? A ostalo što čini ekonomiju? Zašto ne kažete hrvatskom narodu recimo da se našim depozitima i deviznim pričuvama financira njemačka ekonomija? U čije obveznice i ekonomije ulažu naše banke,osiguranja i fondovi?Kako depozite čuva HNB kad grama zlata nemamo? Koliku netto dobit iz Hrvatske izvuku strane banke i osiguranja? Hoćemo o ljudskim potencijalima? Znate li uvaženi profesore koliko košta školovanje jednog inženjera,liječnika,pilota?Pa ako hoćete i keramičara? I dan danas se polovica onih koji grade i rade u SR Njemačkoj liječe na grbači hrvatskog državnog proračuna. O Paneuropi tek ne bi? Kažete Panafrika? Panazija? Profesore,molim vas.Samo su zemlje bijelih ljudi otvorene za došljake.Koliko stranaca recimo živi u Japanu? Izraelu? Ujedinjenim Arapskim Emiratim? Od kad to migracije teku s bogatog sjevera na siromašni jug? Ovo vaše štivo nije ni za osnovce.Ja nemam titulu i poštujem vašu,al puno tog vi izostavljate ili ne vidite.

AS
Asirijac
18:30 03.07.2023.

Najveci neuspjeh eu-a je EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije