Murdoch zadovoljan

Prvo izdanje Sun on Sunday prodano u tri milijuna primjeraka

'(FILES) This July 11, 2011 file photo shows News Corp chief Rupert Murdoch arriving at his home in Westminster in London. US media giant News Corp. announced plans January 16, 2012 to take a stake in
'Andrew Cowie'
27.02.2012.
u 14:06

Novo izdanje tabloida na kioske je stiglo zaklinjući se na "povjerenje" i "pristojnost" i želeći se ograditi od NoW-a koji je ugašen zbog skandala s prisluškivanjem javnih osoba

Novo nedjeljno izdanje, britanski tabloid Sun on Sunday šefa News Corporationa Ruperta Murdocha, objavljeno je jučer i prvo izdanje prodano je u tri milijuna primjeraka. Medijski tajkun objavio je na Twitteru da je prodaja novog nedjeljnog izdanja nadmašila očekivanja. Još je u petak tvrdio da će biti "jako sretan" ako se proda više od dva milijuna primjeraka.

Novo izdanje tabloida na kioske je stiglo zaklinjući se na "povjerenje" i "pristojnost", javlja Press Gazette, i želeći se ograditi od News of the World koji je ugašen prošle godine zbog skandaloznog prisluškivanja javnih osoba. Sun on Sunday čitateljima je obećao da će ostati "neustrašiv, otvoren, nestašan i zabavan". Naglasili su i da će sve svoje novinare držati odgovornima za objavljene tekstove te kako su imenovali zastupnika čitatelja koji će se baviti praćenjem pogrešaka i mišljenjima čitatelja.

U uvodnoj riječi uredništvo novoizdanog tabloida komentiralo je uhićenja 10 bivših i sadašnjih zaposlenika zbog sumnje u korupciju i podmićivanje javnih dužnosnika tvrdeći da su njihovi kolege "nevini dok se ne dokaže suprotno". Tvrde da je zatvaranje sestrinskih novina NoW koje su prestale izlaziti prošlog srpnja bilo "iskustvo koje otrežnjava".

Rupert Murdoch (80) nazočio je, kao što je i najavio, tiskanju prvog izdanja novog tabloida svoje korporacije u tiskari u Broxbourneu u Hertfordshireu.

Komentara 5

SI
sinaj
15:12 27.02.2012.

Ovi čitači tabloida stvarno imaju kokošji mozak.

CP
copy paste
19:47 27.02.2012.

sinaj --------- hah,ko da smo mi nešto bolji.mislim,ipak čitamo večernji koji se u zadnje vrijeme pretvorio u prvoklasnu žutu tiskovinu,premium tabloid.

WA
wahr
20:17 27.02.2012.

MURDOCH ZADOVOLJAN Cestitam ti kad si nasao rudnik zlata kod kretena...sad im jos uz to ispiri mozak s propagandom i laganjem o zlim narodima ....pa ces i tu dobiti novaca od CIA i americke vlade i novaca kao blata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije