BURNA OBITELJSKA SVAĐA

Prvo se posvađali, pa potukli pa ga pokušao ubiti

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
07.09.2021.
u 13:04

Ozlijeđeni muškarac je prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen dok je 58-godišnjak uhićen i priveden

Ono što je u jednoj kući na području Samobora počelo kao obiteljska svađa, prvo je iz verbalnog preraslo u fizički obračun, a na koncu je završilo kao pokušaj ubojstva.

Kako je priopćila zagrebačka policija, riječ je o događaju koji se 6. rujna oko 20 sati zbio u obiteljskoj kući između 58-godišnjaka i 56-godišnjaka.

Stariji muškarac je  mlađeg, koji mu je kažu u policiji, član obitelji no ne preciziraju kako su povezani, više puta oštrim predmetom zarezao po tijelu. Vjerojatno je riječ o nožu.

Ozlijeđeni muškarac je prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen dok je 58-godišnjak uhićen i priveden. Motiv događaja koji je policija okarakterizirala kao pokušaj ubojstva nije poznat.

VIDEO Divljački vozio zagrebačkom Dubravom, pa dobio kaznu od 34,500 kuna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije